e-iyi.com

Injustice 2 indir

Injustice 2

Injustice 2

Injustice 2 indir

Injustice 2’de süper kahramanlar dövüşüyor ve biz de onları yönlendiriyoruz.

Injustice 2 oyunu, DC evreninde olan Batman, Superman, Wonder Woman, Joker, Flash ve Aquaman isminde olan süper kahramanların savaşlarının olduğu bir dövüş oyunu.

Hatırlarsanız serinin ilk çıkan oyununda sevgilisini kaybeden Superman’in kontrolünü kaybedip, dünyayı kıyamete doğru sürükleyen kötü bir kahramana dönüştüğüne şahit olmuştuk. Bu tehdit üzerine Batman ve öteki süper kahramanlar özel güçlerini birleştiriyorlar ve Superman’i durdurabilmek için savaşmaya başlıyorlardı. Bizler de istediğimiz kahramanı seçip bu çetin savaşa katılıyorduk. Injustice 2’deyse oyunun konusu kaldığı bölümden devam ediyor. Yeni beliren tehdidi yok etmek için karşılıklı dövüşleri kazanmamız ve kahramanlarımızın özel yeteneklerini geliştirmemiz gerekmekte.

Injustice 2 oyununda oyuncular kazanmış oldukları dövüşler sonrasında özel eşyalar kazanabiliyorlar ve bu eşyalar ile kahramanlarını geliştirebiliyorlar. Tekrar her kahramana özel kombo modları, farklı çevresel cisimlerle etkileşim mekanikleri ve değişik savaş alanları oyunda toplanıyor.

Mortal Kombat dövüş oyunlarını geliştiren NetherRealm Studios’un hazırladığı Injustice 2, çok yüksek grafik kalitesinin olduğu bir oyun. Injustice 2’nin en az sistem gereksinimleri aşağıdaki şekilde:

  • 64 bit Windows 7 veya Windows 10 işletim sistemi
  • 2.66 GHz Intel Core i5 750, 3.4 GHz AMD Phenom II X4 965 veya 3.1 GHz AMD Ryzen 3 1200 işlemci
  • 4 GB RAM
  • Nvidia GeForce GTX 570, 1050 veya AMD Radeon HD 7850, RX 550 ekran kartı
  • DirectX 11
  • 52 GB boş depolama alanı
  • İnternet bağlantısı

Injustice 2 indir

POPÜLER KONULAR

Exit mobile version