1700 TL’lik Redmi Note 10 Lite satışa çıktı! Yeni F/P şampiyonu

Akıllı telefon pazarındaki müşteri kitlesini günden güne genişleten Redmi bir model daha tanıttı. Aslında bu modele “yeni bir model” demek ne derece yanlışsız olur orası biraz tartışmalı. Zira bu model aslında bildiğimiz Note 9 Pro. Ancak Hindistan’da Redmi Note 10 Lite olarak tanıtıldı.

Yani evvelki kuşağın Pro modeli, şimdiki kuşağın Lite modeli oldu. Pekala bu model bizlere neler sunuyor? Dilerseniz özelliklerine bir göz atalım.

Redmi Note 10 Lite satışa çıktı! Yeni F/P şampiyonu

Telefonun kalbinde Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 720G yongası bulunuyor. Bu yonga seti 4GB ve 6GB’lık RAM ile desteklenmiş. Yani dilerseniz 4GB, dilerseniz 6GB RAM’lik versiyonu satın alabilirsiniz. Tıpkı halde dahili depolama tarafında da 64GB ve 128GB’lık iki farklı versiyon bulunuyor.

Telefonun art yüzünde 4’lü bir kamera modülü mevcut. Burada 48MP’lik ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açı kamerası, 5MP’lik makro kamera ve 2MP’lik de derinlik kamerası eşlik ediyor.

Telefonda 5020 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir batarya var. Bu batarya 18W süratli şarj ile desteklenmiş. Micro SD kart takviyesi de yer alan telefonda çift sim özelliği de bulunuyor.

Telefon kutudan birinci çıktığında MIUI 12 ile çalışacak. 2 Ekim itibariyle Hindistan’da satışına başlanacak olan telefonun fiyatı 190 dolardan başlıyor. Bu da takribi 1700 TL yapıyor. Şayet bu aygıt ülkemize gelirse vergilerle 3000 TL bandına satılabilir.

POPÜLER KONULAR

Bu Konu da İlginizi Çekebilir

Bu Xiaomi modellerinin fiyatı dibe vurdu! Kaçırmayın!

Fiyat performans eserleri denilince akıllara son vakitlerde yalnızca bir marka geliyor: Xiaomi! İşte son devirde fiyatı düşen Xiaomi modelleri ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir