2021 Skoda Octavia fiyatlarına bir zam daha! Bu kadarı da fazla

2021 Skoda Octavia fiyatları bir defa daha zamlandı. Bu haberimizde arabanın yeni fiyat listesini sizlerle paylaşmış olacağız.

C sınıfı sedan modeli olarak bilinen Skoda Octavia, yeni kasası ile birlikte markanın amiral gemisi Superb modeline ziyadesiyle benzetildi. Artık çok daha karizmatik olan Octavia, birebir vakitte daha geniş bir iç ve bagaj hacmine de sahip oldu.

Lakin arabanın fiyat listesi tüketicileri biraz üzüyor. Araç geçtiğimiz ay baz donanım düzeyi ile birlikte 351.000 TL’den alıcı buluyordu. Lakin Skoda fiyatlarını güncelledi ve böylelikle Octavia da artırımlardan nasibini almış oldu.

2021 Skoda Octavia fiyatlarına bir zam daha! Bu kadarı da fazla

2021 Skoda Octavia, giriş düzeyinde karşımıza 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik benzinli motor ile geliyor.

Seçkin olarak isimlendirilen bu donanımda kullanıcılara DSG olarak bilinen otomatik bir şanzımanın sunulduğunu da söylemiş olalım. Bahsi geçen paket çok uzun vakit önce değil, geçtiğimiz ay 351.000 TL’den alıcı buluyordu. Lakin Ekim ayında Skoda fiyatlarında güncellemeye gitti ve yeni fiyat 365.400 TL’ye kadar çıktı.

Yeni Octavia’nın en dolu paketi ise 499.400 TL’lik fiyat etiketine sahip. Bu zamların ortaya çıkmasındaki ana sebep ise döviz kurlarındaki artış olarak görülebilir.

POPÜLER KONULAR

Bu Konu da İlginizi Çekebilir

Yeni Honda City için ilk zam geldi! Bu sefer üzdü

Ülkemize şimdi yeni gelen Honda City, çok geçmeden birinci artırım ile tanıştı. Arabanın yeni fiyatları ise haberimizin ayrıntılarında ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir