Tercih yapamayanlar için en güzel Xiaomi telefonlar!

Son vakitlerde hem Android hem de İOS kullanıcılarının en çok dikkatini çeken marka Xiaomi, işte karşınızda en güzel Xiaomi telefonlar!

Teknolojiyi yakından takip edenlere ek olarak teknolojiyi yalnızca duyduğu kadar bilenlerin bile daima duyduğu, fiyat performans eserleri ile her geçen gün gücüne güç katan Xiaomi’nin en yeterli telefonları listemiz ile karşınızdayız.

Şubat 2021’de piyasaya çıkan Redmi Note 10, her ne kadar resmiyette bir Xiaomi telefonu olarak görülmese de ülkemizde satış kampanyalarında bile Xiaomi imzası bulunduruyor.

Snapdragon 678’den gücünü alan aygıt 4GB RAM’e ve 48MP ana sensörlü 4’lü kamera dizilimine sahip. Aygıtın 64GB sürümü 2900TL’ye, 128GB sürümü ise 3200TL’ye bulunabiliyor.

Sunduğu saf performans açısından Redmi Note 10 modelinden daha ileride olan, lakin kamera ve ekran üzere kimi hususlarda ise bir tık geride kalan Note 9S, Redmi Note 10 ile emsal fiyatlarda bulunabiliyor.

Türkiye’de üretilen ikinci Xiaomi telefonu olma özelliğini taşıyan Snapdragon 662’ye sahip Redmi 9T, şuanda 2600TL’ye bulunabiliyor.

6000mAh batarya kapasitesi ile öne çıkan aygıt 4GB RAM ve 64GB depolamaya sahip.

POPÜLER KONULAR

Bu Konu da İlginizi Çekebilir

En çok takipçisi olan 10 Türk TikTok Fenomeni! – Ekim 2021

Geçtiğimiz günlerde dünya genelindeki kullanıcı sayısının 1 milyarın üzerine çıktığını duyuran, daha çok müzikal, eğlenceli ve eğitici ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir